Mediationadvies zonder traject. | Het Schild Mediation & Advies
16120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16120,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Mediationadvies IN EEN INFORMELE SETTING

Een goed gesprek op neutraal terrein, een kop koffie en een luisterend oor. Vaak kan een conflict voorkomen worden door een goed gesprek te voeren vóórdat de boel op scherp wordt gezet. In een traject met een onafhankelijke derde, iemand die luistert naar ieders verhaal en behoefte, kan je toewerken naar een gezamenlijke oplossing.

 

Het Schild Mediation & Advies ontvangt u graag voor een adviesgesprek in informele setting. Anders dan een officiëler ingestoken mediationtraject werken wij in een adviestraject zonder mediationovereenkomst. De drempel is laag, de sfeer is open en de koffie is warm. Samen komen we er uit!

SPARRINGPARTNER

Een sparringpartner helpt je om jouw visie weer scherp in het vizier te krijgen en prioriteiten te stellen. Als ondernemer, directeur of manager krijg je te maken met allerlei vraagstukken in jouw bedrijf. Deze raken vaak aan de visie die je hebt voor het bedrijf. Door continue veranderingen, tegenslagen of problemen kan deze visie vertroebeld raken. Hoe krijg je het zicht weer helder? En wat is nodig om deze visie te bereiken? Met mediationadvies en begeleiding zorgen we ervoor dat jouw stip op de horizon scherp blijft en jouw doelen behaald worden.

KOM VERDER!

Wij bekijken de zaak van buitenaf en stellen de juiste kritische vragen zonder in de negativiteit te belanden. We denken met een frisse blik mee over jouw ideeën, waardoor je loskomt van je eigen denkpatroon. Samen werken we de opgedane ideeën uit en de meest kansrijke – brengen we in de praktijk. Zo helpen we jou om met deze ideeën bij te dragen aan de innovatiekracht en het resultaat van de onderneming. Zo maken jij én jouw bedrijf een volgende ontwikkelingstap naar de toekomst.

 

Vrijblijvend kennismaken om te zien wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via het formulier hieronder of bel ons.

    ‘Mensen struikelen niet over bergen maar over molshopen.’. — Confucius