Disclaimer - Het Schild Mediation & Advies
15988
page-template-default,page,page-id-15988,page-child,parent-pageid-15977,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Disclaimer

 

In deze disclaimer worden de voorwaarden voor het gebruik van deze website beschreven. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Indien u niet met deze gebruiksvoorwaarden akkoord wenst te gaan, verzoeken wij u deze website niet verder te bezoeken of te gebruiken. De gebruiksvoorwaarden kunnen te allen tijde door Het Schild Mediation & Advies worden gewijzigd. Deze gewijzigde gebruiksvoorwaarden zijn van kracht vanaf het moment van plaatsing.

 

Onderstaande is van toepassing op deze website:

1:  De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De website wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden. Het Schild Mediation & Advies garandeert niet dat de inhoud van de website juist, actueel en volledig is. Er wordt geen garantie wat betreft de bruikbaarheid van de inhoud van de website en het ononderbroken werken van de website gegeven.

 

2:  Het Schild Mediation & Advies mag de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande aankondiging. Het Schild Mediation & Advies is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

 

3:  Het Schild Mediation & Advies is niet verantwoordelijk voor hyperlinks of andere verwijzingen naar websites van derden die betrekking hebben op een bepaald aspect van deze website.

 

4:  Het downloaden van informatie of ander materiaal dat via deze website ter beschikking wordt gesteld is op eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw computersysteem of verlies van gegevens als gevolg van het downloaden.

 

5:  Het auteursrecht op de inhoud, het beeld, de vormgeving en de programmatuur van deze website berust bij Het Schild Mediation & Advies. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud van deze website kan leiden tot een inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten. U bent zelf verantwoordelijk voor alles dat u vanuit deze website verzend.

 

6:  Het Schild Mediation & Advies behoudt zich het recht voor om zonder enige kennisgeving de toegang van een persoon tot de website, of een deel van de website, te weigeren, te ontzetten of te beperken.

 

Wijzigingen:

 

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 1 januari 2022.

 

Contactgegevens:

Het Schild Mediation & Advies B.V.
Roggenstede 34
7007 DS  Doetinchem
Telefoonnummer: 0314 – 700 513
Email: contact@hetschildmediation.nl